Nørrebro
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 17. august 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 17. august 2020

DR1

00:20  

Øen og gåden (2:2)
Øen og gåden (2:2) På den lille islandske ø Flatø er den unge forsker Jóhanna under stærkt pres. Hendes ekskæreste, politimanden Brynjar, truer med at hænge hende op på et mord, og lokalsamfundet har vendt sig mod hende. Hvordan kan Jóhanna bevise sin uskyld? Og kan hun løse den 600 år gamle gåde, der tilsyneladende ligger til grund for mordet?

02:05  

Rebecka Martinsson: Renhyrden
Rebecka Martinsson: Renhyrden Politistationen i den nordsvenske by Kiruna modtager et usædvanligt alarmopkald. En firhjulstrækker har slæbt en ren til døde efter sig og smidt den uden for Jon Åppas' gård. Anklageren Rebecka Martinsson påtager sig at finde ud af, hvem der står bag. Men det er en følsom sag, for samerne stoler ikke på det juridiske system.

03:40  

Kystvagten (40:68)
Kystvagten (40:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

04:25  

Bonderøven 2017 (1)
Bonderøven 2017 (1) Sneen er faldet på Kastaniegården, og det betyder, at Frank kan fælde et poppeltræ, som længe har truet med at vælte ned over fåremarken. Det giver så mulighed for at bruge den norske tømmerslæde sammen med Solvej, til at fragte træet væk. Frank forsøger sig med den svære kunst at kaste tyndt lerpuds opad i rundingen på stuehusets kviste. Og så skal der laves revledøre til smedjen.

04:55  

Spise med Price: "I Form Med Brdr. Price"
Spise med Price: "I Form Med Brdr. Price"

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Jorden set fra rummet (3:4)
Jorden set fra rummet (3:4) Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før, når vi ser nærmere på vores farverige planet - fra rapsen, der blomstrer og dækker Kina i gult til havet, der lyser som et diskotek om natten.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:05  

Når vandet kommer
Når vandet kommer Dansk dokumentar fra 2017 Når storme og ekstreme vejrlig rammer Danmark er vi som regel velforberedte. Historien har lært os danskere, at rettidig omhu er vigtig, når elementerne spiller med musklerne...... ikke mindst i en tid hvor metrologerne varsler endnu mere ekstremt vejr. Vi er en lille nation men med en meget lang kystlinie på samlet 8.750 km og vores fremtid vil i høj grad handle om vand. Flere skybrud hvor vandet vælter ned. Flere storme, hvor havet buldrer mod Danmarks kyster og så et stigende grundvandsspejl - altså vand der langsomt stiger op under vore fødder. I disse år arbejdes og bygges der på højtryk for at sikre danskerne mod fremtidens problemer med vand. Og det resulterer bestemt ikke blot i golde sikringsanlæg mod vand, men mange steder også i nye smukke byrum til borgerne. Sendt første gang 17.07.2017

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gud hvor godt (3:7)
Gud hvor godt (3:7) Der laves jødisk sabbatsmad og bøf tatar på hest og tales om forbud og madregler.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (27)
Søpapegøjernes ø II (27)

05:15  

Pingu (24)
Pingu (24)

05:20  

Masha og Bjørnen (4)
Masha og Bjørnen (4) Voksemikstur

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (2)
Ramasjang Mysteriet V (2) Hvilken skurk har dog snuppet Kalles tromme? Det er det helt store spørgsmål i Ramasjang. Trommen er nemlig blevet stjålet under ganske særlige omstændigheder, så Kristian får virkelig sin sag for. Heldigvis får han hjælp af Antonius.

06:00  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

06:15  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

06:20  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (13)
Gurli Gris III (13) Brandbilen

07:05  

Gurli Gris III (14)
Gurli Gris III (14)

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Elisabeth og Rosa
Morgensang med Ramasjang | Elisabeth og Rosa I dag er er der skruet helt op for familiehyggen, når Rosa og hendes mor synger nostalgiske sange fra dengang, Rosa var en lille pige. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

07:35  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

08:00  

Oda Omvendt II (1)
Oda Omvendt II (1) Christiane elsker at spille bold, men hendes stressede far har slet ikke tid til alt det boldspilleri, for der er så meget, de skal nå. Heldigvis bor Oda Omvendt lige i nærheden i sin store, orange hoppebold. Sammen får Christiane og Oda Omvendt med Odas nye tidszapper og en god portion børnetidsmagi sat en stopper for de voksnes tids-stresseri. Men så får Balder besøg fra det Allerhøjeste Sted.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

08:40  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (11)
Vidundervovsen Vaffel (11) Vaffel savner Carl

 
DR1

09:05  

Morgensang
Morgensang Syng dagen godt i gang.

09:20  

Victoria III (1:8)
Victoria III (1:8) Året er 1848. Revolutioner fejer hen over Europa. Den franske konge bliver afsat, og på Buckingham Palace frygter prins Albert, at dronning Victoria vil lide samme skæbne. Uroen rykker tættere på, da den franske konge beder Victoria om husly. Men der venter Victoria endnu et chok. Pludselig dukker hendes halvsøster Feodora nemlig op på slottet.

10:05  

Familien Löwander III (1:8)
Familien Löwander III (1:8) Stockholm, maj 1968. Nina og hendes datter Christina forbereder åbningen af Ninas natklub i restauranten DK's gamle lokaler. Ninas bror Peter og hans kone Ester driver natklubben Royal, og de føler, at Nina kopierer deres koncept. Christina forsøger også at invitere Calle, selv om han ikke har haft kontakt med Nina i mange år.

11:05  

Antikkrejlerne XIII (6)
Antikkrejlerne XIII (6) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Bøger, der gør en forskel - Iben Mondrups "Tabita"
Bøger, der gør en forskel - Iben Mondrups "Tabita" Mange grønlandske børn blev i 1960'erne ufrivilligt adopteret til Danmark. I nogle tilfælde med fatale følger. Det er et af de børn, Iben Mondrup giver stemme til i romanen "Tabita". Men kan en dansk forfatter skrive de grønlandske børns historie? Og giver romanen os en større forståelse for det anspændte dansk-grønlandske forhold? Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og et af de børn, der faktisk blev adopteret til Danmark.

09:30  

Husdrømme VII (8:10)
Husdrømme VII (8:10) Pippi og Göran er færdige med byen og vil flytte ud på landet. Men samtidig synes de, at fester og middage med venner er det sjoveste, der findes. Hvad gør man så? I den gamle fiskerby Abbekås vil de bygge deres store partyhus!

10:30  

Det levende Pompeji
Det levende Pompeji Ved hjælp af den nyeste teknik og 3D 'genopliver' journalisten Michael Buerk den berømte by, der blev begravet under asken fra et vulkanudbrud for næsten 2000 år siden. Vi følger et travlt døgn i byen fra pendlen til arbejdet om morgenen, voldsomme sportskampe ved middagstid og et væld af aftenarrangementer, og historierne om, hvordan folk levede, bliver understøttet af den nyeste arkæologiske forskning.

11:20  

Strisserne i Delhi (1:2)
Strisserne i Delhi (1:2) Byen Delhi i Indien vokser eksplosivt, og i 2016 steg antallet af forbrydelser med 20%. Der er kun 8500 politibetjente til at holde lov og orden blandt 18 millioner indbyggere. For kvinder er byen landets farligste. Derfor prøver Delhi politi at rekruttere 3000 kvindelige betjente. Den kvindelige rekrut Sonam får sin ilddåb, da en gruppe kvinder angriber politiet. Samtidigt efterforsker betjenten Amit dødstrusler og afpresning, som tilsyneladende kommer fra en fængslet gangsterboss.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (13)
Flaskepost fra Stillehavet (13)

09:20  

Min lille hund Mester (5)
Min lille hund Mester (5) Thomas er blevet gift. Hans kone Bibi forkæler Mester og lader ham gøre alle de ting, som Thomas ikke vil have. Det eneste problem er, at hun har en kat, Pimme, og Mester bryder sig absolut ikke om katte. Thomas fortæller Mester en historie om Alexander den store, som tog til Afrika og måtte lære klogskab af kvinderne. Den forstår Mester ikke så meget af. Men én ting er sikkert: Kvinder er klogere end mænd. Bibi er i hvert fald.

09:27  

Hunden Ib - ser noget der blinker
Hunden Ib - ser noget der blinker

09:30  

Sprinter Galore (3)
Sprinter Galore (3) Magnus forældre skal i byen på deres bryllupsdag, men de har ingen til at passe Magnus mens de er væk. Heldigvis træder Sprinter til og siger at han da sagtens kan passe Magnus og så ender de to med at være alene hjemme. Men hvad er det lige man skal når man er barnepige og hvad sker der, hvis man larmer så meget at Heino kommer på uanmeldt besøg?

09:45  

Far, mor og bjørn - Fars dag (3:8)
Far, mor og bjørn - Fars dag (3:8) Signe og Anders føler sig næsten som forældre til Bruno, og Anders vil gerne give ham nogle gode far-søn-oplevelser. Og hvad er mere nærliggende end en fisketur hvor man kan nyde naturen sammen og rigtigt få talt ud. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Jimmy Jørgensen. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

10:10  

Op og hop (6)
Op og hop (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

10:20  

Junglebogen (21)
Junglebogen (21)

10:30  

Kasper og Sofie II (15)
Kasper og Sofie II (15) Kasper elsker at danse og er fascineret af ballet. Harald tager ham med til balletundervisning. Selvom han har det sjovt, kan han ikke lide, at han er den eneste dreng der. De andre drenge i børnehaven driller Kasper, fordi han danser ballet. Kasper vil stoppe, men så møder han en professionel mandlig danser. Danseren hjælper Kasper med selvtilliden og opfordrer ham til at udforske sin kærlighed til dans.

10:45  

Vilde venner (6)
Vilde venner (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Alexander og Bastian, der har vagten i klubhuset. De skal muge ud hos kaninerne, redde en flok harekillinger og hjælpe en hel andefamilie med at komme ud og svømme.

11:05  

Monster Buster
Monster Buster Nikolaj er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster Viktor Blodmonster, der driller ham om aftenen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

11:20  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om Ordmoderen, som opfandt verdens allerførste ord.

11:45  

Alma flytter på landet (8)
Alma flytter på landet (8) Ved den årlige høstfest er Alma med i en kagekonkurrence. Mon hun vinder?

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at honning er bræk fra bier? Tag med Lille Nørd på jagt efter honningbier, og se om Katrine kan lokke bierne frem ved smøre sig ind i syltetøjsmadder!

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

12:20  

Bonderøven 2017 (2)
Bonderøven 2017 (2) På Kastaniegården giver Leonora så meget mælk, at Frank kan lave en særlig ost, kun bestående af mælk, æbleeddike og salt. Æblekernerne fra æblepressen bliver lagt ud på jorden, så de kan spire og blive til nye podegrene. Og på 1. salen i det nye stuehus skal væggene have farve. Det foregår ved, at der sprøjtes med grønt lerpuds.

12:45  

Guld i Købstæderne - Haderslev (1)
Guld i Købstæderne - Haderslev (1) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. I dag gælder det Haderslev. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere alle de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter bl.a. pris på et fint messing kompas fra 1700-tallet og forklarer en herre, at det, han har fundet i en container, faktisk er en antik kamelstol. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Opkøberne byder bl.a. på et guldaldermaleri, som ejerne håbede kunne give et tilskud til en indkøbstur over grænsen. Det viser sig i stedet, at prisen kan få helt andre drømme opfyldt. Undervejs hopper programmets vært Mette Bluhme Rieck på cyklen og besøger nogle af byens interessante, historiske steder og personligheder. Bl. a. møder hun den tidligere verdensmester i speedway Ole Olsen og ser hans nu guldbelagte motorcykel.

13:45  

Hammerslag 2018 (12)
Hammerslag 2018 (12) I aften i Hammerslag skal hold Øst og Vest gætte priser på boliger i det eksklusive Trekantområde. Vi starter på Strandvejen i Bredballe ved Vejle med en villa, der har det vildeste vue over den naturskønne fjord. Bagefter står den på nybyg på Vejles havnepromenade, og så slutter vi af med en klassisk patriciervilla i Strib ved Middelfart med eksklusiv udsigt til begge Lillebæltsbroer. Vært: Christian Degn

14:30  

80 dage til sommerhus (1:6)
80 dage til sommerhus (1:6) Det bliver udfordringen for kusinerne Sara og Camilla, der har arvet farmors gamle sommerhus. Og det er en stor opgave. Men de får hjælp af to eksperter, der inspirerer kusinerne til kreative løsninger - men også hele Danmark, hvor mange i år har udsigt til en rigtig gør-det-selv-ferie i det danske sommerland.

DR2

12:10  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (3)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (3) For 122 år siden sidder Anna i Aarhus og skriver brevet, der kan afgøre hendes skæbne. Siden hendes elskede Emil døde, har hun kæmpet for børnenes overlevelse. Sidste udvej er at sende farens juvelskrin til Christian 10. i håb om hjælp retur. Nu tager Camilla af Rosenborg til Aarhus - for hvordan er det gået med familien og det dyrebare skrin? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

12:40  

Arkitektens Hjem: Nils Holscher (1:8)
Arkitektens Hjem: Nils Holscher (1:8) Himlen over København. Eva Harlou besøger arkitekt Nils Holscher og hans familie i deres ultramoderne lille glashus i en af Københavns gamle gader. Huset blev verdensberømt, da Oprah Winfrey viste det i sit talkshow. Huset er bygget perfekt som et fly, det er en udsigtsmaskine til nydelse af Københavns tage, men det er også et hjem for 2 voksne og 3 børn. Tilrettelæggelse: Jan Haugaard Sendt første gang 01.03.11

13:10  

Arkitektur der deler vandene (1:4) - Nyt møder gammelt
Arkitektur der deler vandene (1:4) - Nyt møder gammelt Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Hvad sker der, når verdenskendte arkitekter placerer nye ikoner midt i det gamle København og oven på en gammel, fredet brandstation i Antwerpen?

13:40  

En statsanklagers død: Terrorbomben i Buenos Aires
En statsanklagers død: Terrorbomben i Buenos Aires I 1995 blev statsanklager Alberto Nisman fundet skudt i sit badeværelse i Buenos Aires. Forud for sin død havde han beskyldt den argentinske præsident Cristina Fernández de Kirchner og andre højtstående embedsmænd for at have dækket over Irans involvering i terrorangrebet på det jødiske kulturcenter, AMIA, i 1994. Gennem interviews med Argentinas nuværende præsident, efterforskere og agenter belyses den spegede sag.

14:35  

Hornsleth er død (1:4) - Kunst er nedtur
Hornsleth er død (1:4) - Kunst er nedtur Kristian von Hornsleth har givet op. Han står midt i en livskrise, og gider ikke at lave kunst mere. Men det er der flere, der ikke vil acceptere, og efter en gedigen opsang fra en ung provokunstner og et forsøg på at få Jesper "Jokeren" Dahl til at male 100 pikke, ryger Hornsleth på hospitalet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

12:50  

TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8)
TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8) Hvilken frisure er moderne blandt heste? Pjuske sender reporteren Stefan ud på en rideskole, for at snakke med hestene om årets hestehårmode. Der er også godt nyt til alle fluer, som keder sig. Fluen Funny Finn har nemlig et godt tip til hvordan man kan lave fluefis og have det sjovt. Pjuske interviewer også Boogie, som har vundet guldfiskenes store glemmekonkurrence, og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

12:55  

Didrik Drage (5)
Didrik Drage (5)

13:10  

Kika og Bob (18)
Kika og Bob (18) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

13:45  

Hr. Skægs hotel - Betjenten (14)
Hr. Skægs hotel - Betjenten (14) Hr. Skæg får besøg af en spansk politibetjent. Han vil hjælpe Hr. Skæg med at finde hotelklokken, som netop er blevet væk. Men da Hr. Skæg selv finder klokken, bliver han bekymret for, om betjenten bliver skuffet over ikke at kunne opklare sagen, så Hr. Skæg klæder sig ud som tyv og prøver at gemme klokken igen.

14:00  

Kanonkongen Freja (1:8)
Kanonkongen Freja (1:8) Freja er syv år gammel og er lige flyttet ind i sin farfars kolonihavehus med sin far, mor og storebror. Freja er slet ikke glad for sit nye hjem, og hun savner sin mor, der arbejder som stewardesse og er meget væk. Hun er også ked af at far er temmelig trist og ligger temmelig meget på sofaen, fordi han ikke har noget arbejde. Men så sker der noget. Freja møder en mystisk dreng, der kan fortælle hende ting og sager om hendes farfar. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Mord med dr. Blake (3)
Mord med dr. Blake (3) En omrejsende sælger omkommer i en bilulykke. Politiinspektør Lawson mener, at ulykken skyldes alkohol, men dr. Blake er ikke enig. Han konkluderer, at sælgeren ikke var beruset - og at han i øvrigt var død allerede inden ulykken skete. Men hvordan døde han? Og hvorfor var han blå i ansigtet?

15:55  

Mord med dr. Blake (4)
Mord med dr. Blake (4) Den irske immigrant Sean McBride er blevet dømt til døden for drabet på en politimand. McBride har tilstået forbrydelsen, men på dødsgangen fortæller han dr. Blake, at han er uskyldig. Dr. Blake tror ham - men opdager snart, at han synes at være den eneste, der er interesseret i at få sandheden om drabet frem i lyset.

16:50  

Victoria III (2:8)
Victoria III (2:8) Victoria er gået i fødsel - alt imens optøjerne raser uden for Buckingham Palace. Dronningen må beslutte, om hun vil anvende magt mod chartisterne, eller om hun vil give dem lov til at aflevere deres krav.

17:40  

En ny begyndelse IV (7:12)
En ny begyndelse IV (7:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

DR2

15:05  

De satte livet på spil (2:2)
De satte livet på spil (2:2) Historien om tre danske frivillige i den Finske Vinterkrig. Der bliver smadret ruder i det sovjetiske gesandtskab i København og demonstreret i gaderne til fordel for Finland. Datoen er den 30. november 1939, da krigen mellem Finland og Sovjetunionen bryder ud. Mere end 1000 danske mænd melder sig som frivillige for at støtte Finland, men det officielle Danmark er imod. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Sendt første gang 26.11.2006

15:45  

Andersen - historien om en digter (1:2)
Andersen - historien om en digter (1:2) Man går så grueligt meget igennem. Hans liv var et mirakel. Han kom fra det nederste folkedyb, og blev i 1800-tallet en af Europas førende kunstnere. Men der gik mange år før han for alvor slog igennem med sine enestående eventyr. I rollen som H.C. Andersen ses Lars Mikkelsen. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup, Piv Bernth, og Wilfried Hauke. Sendt første gang 06.03.05

16:30  

Når vandet kommer
Når vandet kommer Dansk dokumentar fra 2017 Når storme og ekstreme vejrlig rammer Danmark er vi som regel velforberedte. Historien har lært os danskere, at rettidig omhu er vigtig, når elementerne spiller med musklerne...... ikke mindst i en tid hvor metrologerne varsler endnu mere ekstremt vejr. Vi er en lille nation men med en meget lang kystlinie på samlet 8.750 km og vores fremtid vil i høj grad handle om vand. Flere skybrud hvor vandet vælter ned. Flere storme, hvor havet buldrer mod Danmarks kyster og så et stigende grundvandsspejl - altså vand der langsomt stiger op under vore fødder. I disse år arbejdes og bygges der på højtryk for at sikre danskerne mod fremtidens problemer med vand. Og det resulterer bestemt ikke blot i golde sikringsanlæg mod vand, men mange steder også i nye smukke byrum til borgerne. Sendt første gang 17.07.2017

17:30  

Disasters engineered eps.1-10
Disasters engineered eps.1-10 Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (36)
Gurli Gris VII (36)

15:15  

Gurli Gris VII (37)
Gurli Gris VII (37)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Midlertidig mor

16:35  

Paw Patrol (17)
Paw Patrol (17) Vovser på jagt efter påskeæg

17:00  

Rosa fra Rouladegade (5)
Rosa fra Rouladegade (5) Rosa elsker at bage kager. I dag får hun besøg af Mila, der vil bage en helt særlig overraskelseskage til sin bedstefar. Sammen tager de på kagemission for at finde ud af, hvad bedstefar godt kan lide. De må være meget hemmelige, hvis de ikke skal blive opdaget.

17:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (1)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (1) Mød bl.a. den enarmede akrobat, verdens blindeste linedanser, Mormor og ikke mindst Onkel Rejes sure sokker. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:40  

Stop! - Forældre-frit
Stop! - Forældre-frit Mor og far skal til middag, og Maja skal være alene hjemme sammen med Stella og hendes ven Miriam. Maja forestiller sig en aften med hygge, guf og spil. Men hendes søster har andre planer, for de vil ikke lege med en lille unge som Maja.

17:50  

Sikker & Søn IV (6)
Sikker & Søn IV (6) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sit helt eget hospital. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Det hele til den halve pris
Hammerslag - Det hele til den halve pris Sæsonen skydes i gang med et brag, når Hammerslags nye vært Tina Müller inviterer indenfor i to boliger, der både har udsigt, masser af kvadratmeter, og hvor du virkelig får smæk for skillingen. Vi danskere kan nemlig godt lide at få noget for pengene. Og det får du, hvis du bevæger dig væk fra de største byer. Eksperterne Lena Dahlgaard og Christian Torp dyster mod Lars Lyng og Kristine Virén, når prisen skal gættes på to boliger, hvor du får "det hele til den halve pris." Vi skal først se en murermestervilla i Kolding, og så skal vi til Fredericia, hvor vi skal se en liebhavervilla i første række til Lillebælt.

20:30  

De usårlige betjente (1:4)
De usårlige betjente (1:4) Michael Molin har været politibetjent i forreste linje i 17 år. Han er på arbejde d. 16. december 2006, hvor de værste gadekampe i nyere tid fandt sted på Nørrebro. De autonome er vrede over, at Ungdomshuset skal lukke og har hidkaldt demonstranter fra udlandet til at slås. De vil slå os ihjel i dag, lyder beskeden fra Michaels indsatsleder på dagens første briefing. Krigen på Nørrebro kommer til at forfølge Michael i mange år efter. Men han fortæller aldrig til nogen, hvordan han i virkeligheden har det. Men nu er det tid. Michael vil fortælle åbent og ærligt hvor bange han var og sætte spørgsmålstegn ved den tavshedskultur, som han oplever, der hersker i det danske politi.

DR2

18:15  

Gino's Italian Coastal Escape s.6 eps.1-8
Gino's Italian Coastal Escape s.6 eps.1-8 Kokken Gino D'Acampos madrejse bringer ham til Conero-rivieraen. En skjult perle med frodige bjerge, turkisfarvet vand og kuperede vinmarker. Her besøger Gino en ældgammel vingård, hvor han laver en overdådig, sød lækkerbisken, der passer til gårdens berømte rødvin. Efter et besøg i middelalderbyen Castelfidardo søger Gino ud på havet for at få det bedste kig til den spektakulære kyststrækning. Til sidst laver han den klassiske italienske udgave af mac'n'cheese - paccheri quattro formaggi.

18:35  

Gino's Italian Coastal Escape s.6 eps.1-8
Gino's Italian Coastal Escape s.6 eps.1-8 Gino flyver ud til en af Italiens bedst bevarede hemmeligheder - nemlig de fjerntliggende Tremiti-øer. Her samler han vilde urter til en skøn fiskekebab på stranden. Øerne er et beskyttet havreservat, så Gino tager ud for at opleve den magiske verden under bølgerne. Gino udforsker også en middelalderborg, der engang var et fængsel, inden han bruger lokale urter til at tilberede sin egen version af en klassisk italiensk steak-middag.

19:00  

Det fantastiske Italien (3:3)
Det fantastiske Italien (3:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

20:00  

Joanna Lumleys caribiske eventyr (1:2)
Joanna Lumleys caribiske eventyr (1:2) Cuba og Haiti er to af de mest gådefulde lande i Caribien. Begge sårbare og fattige samfund, men rige på historie og kultur. Den britiske skuespillerinde Joanna Lumley rejser gennem de to kontrastfyldte stater for at finde de skjulte perler - fra byer fulde af farverige gader til uberørte strande, majestætiske bjerge og frodige skove.

20:45  

Acceptable Risk (3:3)
Acceptable Risk (3:3) Sarah søger efter sandheden om både sin første og sin anden mands død. Hvad var det, de havde opdaget, som ikke må komme frem i lyset? Hvad er det medicinalgiganten Gumbiner-Fischer for enhver pris ønsker at holde skjult for offentligheden? Medvirkende: Elaine Cassidy, Morten Suurballe m.fl.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (4)
F for får V (4)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (7:10)
Pax' jordiske eventyr III (7:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde i en blomsterbutik. Hun kører lastbil, vælter krukker, låner lim, spiser blomster - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (6)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (6)

18:40  

Pyjamasheltene II (9)
Pyjamasheltene II (9)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts Krokodillemor

19:15  

Zorro (19)
Zorro (19) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (19)
Svampebob Firkant VIII (19)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Når storken flyver forbi - Er vi alligevel gravide?
Når storken flyver forbi - Er vi alligevel gravide? Det er ikke alle parforhold, der resulterer i et kærlighedsbarn. DR har gennem 3 år fulgt en række danskere, der kæmper for at blive forældre. I denne episode møder vi Channie på 29 år. Hun er single, men har en lidelse, der gør at hun ikke kan vente på at finde den eneste ene. Men hvornår skal man fortælle sin familie og sine venner, at man har truffet den beslutning? Line og Mads er i gang med deres allersidste forsøg på at blive forældre. Kampen for at få et barn slider på deres parforhold. Og hvad siger familien til muligvis aldrig at få et barnebarn Sabrina føler sig som en dårlig rugemaskine, når hendes krop bliver ved med at modarbejde hende og hun og Bo beslutter sig for at holde en pause. I Danmark er der hvert år omkring 10.000 par eller kvinder i fertilitets behandling. Alligevel er livet i fertilitets behandling stadig tabu belagt og et slag på både selvværdet og parforholdet.

22:25  

Mordene i Brokenwood IV (4:4)
Mordene i Brokenwood IV (4:4) Et samuraisværd gør en ende på finansspekulanten Mitch Watersons liv. På det nærliggende plejehjem er der ikke ligefrem mangel på mistænkte. Takket være Waterson har mange af beboerne nemlig mistet hele deres opsparing. Var det en af dem, der førte sværdet - og vil den skyldige overhovedet kunne huske det?

23:55  

Alene i vildmarken USA III (12:12)
Alene i vildmarken USA III (12:12) Patagoniens barske natur begynder for alvor at vise tænder i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Vinteren er på vej, så deltagerne kæmper nu med kulde, blæst og færre fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

ArtyFarty
ArtyFarty ArtyFarty er DR2´s svar på den selvkloge kulturfætter, som du ikke anede eksisterede, men som viser sig at være både fascinerende, sjov og grænsende til manisk nørdet i sin tilgang til kunst, teater, litteratur osv. Hvert program går i dybden med et kendt kulturemne eller- fænomen og fremturer med overraskende vinkler og gestik.

23:35  

Temalørdag: Dumme mænd dummer sig på DR2
Temalørdag: Dumme mænd dummer sig på DR2 Motocross kører Alex Porsing har været igennem 10 fuld narkose operationer og brækket over 30 knogler i sine vanvittige stunts. Fridykkeren Stig Pryds dykker mere end 100 meter ned uden ilt og får gentagne black-outs. Hvorfor er det typisk mænd der sætter livet på spil og tager unødvendige risici? Det får vi svaret på i dette tema, der også følger de to vovehalse i nye halsbrækkende stunts. Derudover fortæller modellen Oliver Bjerrehus, hvorfor han er stolt af at være en idiot og en række videnskabsfolk kommer med den videnskabelige forklaring på mænds tilsyneladende uendelige potentiale for at gøre livsfarlige ting.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Mord med dr. Blake (1)
Mord med dr. Blake (1) I 1959 vender lægen Lucien Blake hjem til sin fødeby, hvor han dels skal overtage sin fars praksis, dels arbejde som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder chokerer det lokale politi. Da liget af en ung kvinde fiskes op af en sø, vækker det straks mistanke hos Blake. Snart konstaterer han da også, at pigen var død, allerede inden hun havnede i vandet. Hvem står bag hendes død?

01:25  

Mord med dr. Blake (2)
Mord med dr. Blake (2) I 1959 er lægen Lucien Blake vendt hjem til sin fødeby for at overtage sin fars praksis og arbejde som retsmediciner. Blake bliver kaldt til det lokale lighus, hvor opsynsmanden er fundet myrdet. Politiinspektør Lawson vender søgelyset mod den forrige opsynsmand, der netop er blevet fyret. Men Blake er ikke sikker på, at Lawson har ret i sin mistanke.

02:25  

Kystvagten (41:68)
Kystvagten (41:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

03:10  

Bonderøven 2017 (2)
Bonderøven 2017 (2) På Kastaniegården giver Leonora så meget mælk, at Frank kan lave en særlig ost, kun bestående af mælk, æbleeddike og salt. Æblekernerne fra æblepressen bliver lagt ud på jorden, så de kan spire og blive til nye podegrene. Og på 1. salen i det nye stuehus skal væggene have farve. Det foregår ved, at der sprøjtes med grønt lerpuds.

03:40  

Guld i Købstæderne - Haderslev (1)
Guld i Købstæderne - Haderslev (1) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. I dag gælder det Haderslev. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere alle de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter bl.a. pris på et fint messing kompas fra 1700-tallet og forklarer en herre, at det, han har fundet i en container, faktisk er en antik kamelstol. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Opkøberne byder bl.a. på et guldaldermaleri, som ejerne håbede kunne give et tilskud til en indkøbstur over grænsen. Det viser sig i stedet, at prisen kan få helt andre drømme opfyldt. Undervejs hopper programmets vært Mette Bluhme Rieck på cyklen og besøger nogle af byens interessante, historiske steder og personligheder. Bl. a. møder hun den tidligere verdensmester i speedway Ole Olsen og ser hans nu guldbelagte motorcykel.

DR2

00:35  

Den automatiserede fremtid
Den automatiserede fremtid Flere og flere job bliver automatiseret. Spørgsmålet er, om vi er i stand til at skabe nye job i samme takt, som de gamle forsvinder? Og hvad skal der ske med de mennesker, der bliver erstattet af kunstig intelligens og robotter? Gennem interviews med nogle af klodens mest fremtrædende økonomer og fremtidsforskere undersøger vi, hvad automatisering kommer til at betyde for fremtidens arbejdsmarked. Hvilke job vil overleve?

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, NOERREBRO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0812052156