Nørrebro
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 26. juni 2022

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 26. juni 2022

DR1

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:55  

Gift ved første blik USA V (19:19)
Gift ved første blik USA V (19:19) Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Eksperterne er igen tilbage i Chicago. Denne gang for at fejre parrenes rejse, spille sjove spil og se tilbage på højdepunkterne i sæson 5.

06:35  

Gift ved første blik USA XIII (1:26)
Gift ved første blik USA XIII (1:26) Ny sæson. Nye singler. Og en ny kærlighedshungrende by. Denne gang er 'Gift ved første blik' i Houston, Texas - hvor alting er større, selv håbet hos de ti deltagere.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Taggart: Lokale helte
Taggart: Lokale helte Skotsk krimi fra 2009. (Taggart: Local Hero) Boligområdet Allerdykes var en nedslidt, voldshærget ghetto, indtil en række af beboerne tog sagen i egen hånd. Med en målrettet indsats er området nu som forvandlet, men snart krakelerer idyllen. Et medlem af det lokale naboværn findes hængt. Søgelyset rettes mod en voldelig familie, der blev smidt ud af området, men samtidig viser det sig, at naboværnet er præget af intern strid.

DR2

08:25  

Deadline
Deadline Dansk Folkeparti synes i opløsning i disse dage. Meningsmålinger er elendige, folketingsmedlemmer stempler ud i protest mod Morten Mersserschmidt og til fordel for Inger Støjberg, hver tredje kreds har ingen folketingskandidat og lokale tillidsfolk forsvinder. Kan partiet overleve? Analyse og besøg af en kredsformand, der efter 24 år fik nok i onsdags. Abortklinikker i en række amerikanke delstater har det seneste døgn kontaktet kvinder og aflyst planlagte aborter. Det er den første konsekvens af højesterets historiske beslutning om at fjerne den føderale ret til abort. Sidste nyt fra fronten i værdikampen, et kig på de juridiske konsekvenser og et forsigtig blik på abortspørgsmålet i Europa og i rigsfællesskabet

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (9)
Ramasjang Mysteriet III (9) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

06:10  

Sarah og And (3)
Sarah og And (3)

06:20  

Bamselægen - Noget i øret og en gammel bamse (8)
Bamselægen - Noget i øret og en gammel bamse (8) Seraphinas bamse Smutsa opfører sig ikke, som den plejer. Den svarer ikke, når Seraphina kalder, og den danser ikke, når der er musik. Sandra og Seraphina finder ud af, at det er fordi, Smutsa ikke kan høre. De undersøger, om den er døv, men det viser sig, at den bare har taget modellervoks i ørerne. Bagefter hjælper Seraphina Sandra med at gå stuegang hos en gammel bamse, der har brug for pleje.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5)

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Tigre og tatoveringer
Tigre og tatoveringer Den lille forældreløse Maj bor hos sin onkel Sonny, som er tatovør. Maj er altid sammen med Sonny, og elsker at være med når han 'tegner' på skrappe damer og hårde bananer. En dag kommer Maj til at tatoverere et ordentlig brød af en mand fuld af børnetegninger og af frygt for mandens vrede må Sonny og Maj flygte i al hast. Deres flugt på Sonnys knallert leder dem ud på et spændende eventyr i en magisk skov, hvor Maj får hjælp fra den øretæveindbydende alfedreng Allan og de møder en cirkus-mor, hendes dreng og deres kæmpestore tiger, Brutalis. Stemmer: Lars Bom, Anna Sander Bie, Theres Glahn, Bjarne Henriksen, Jesper Christensen, Lærke Winther og Nicolai Louis Vasquez Winther

08:15  

Walter og Trofast - De gale bukser
Walter og Trofast - De gale bukser Modellervoksfilm om det skøre par. Wallace opfinder et par fjernstyrede gå-tur-bukser til Gromit. Desværre får forbryder-pingvinen fat på dem.

08:45  

Vennerne og det grønne lys 3 (16:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (16:20) Hugo skal vælge, om han vil redde Pixel eller hjælpe Clora og vennerne. Hvad ender han med at gøre?

08:45  

Vennerne og det grønne lys 3 (18:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (18:20) Feroxium Juiceren suger det grønne lys ud af ringen, og Clora får det skidt! Hugo har dårlig samvittighed. Men hvem er vigtigst, Pixel eller Clora?

08:55  

Vennerne og det grønne lys 3 (19:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (19:20) Hugo beslutter sig for at gå imod Valdemar. Men kan Hugo snyde Valdemar og hjælpe vennerne, før det ender galt?

 
DR1

09:00  

American Song Contest (6:8)
American Song Contest (6:8) Amerikansk sangkonkurrence fra 2022. (American Song Contest 2022) 22 artister er kommet igennem kvalifikationsrunderne. Her i den første semifinale skal elleve af dem konkurrere om en af de fem finalepladser.

10:30  

Unge Morse IV (2:4)
Unge Morse IV (2:4) Engelsk krimi fra 2017. (Endeavour) Ungdomsoprøret er nået til Oxford i form af det populære rockband The Wildwood. Men det er ikke alle, der er begejstrede for de nye tider. Joy Pettybon er den selvudnævnte vogter af nationens moral. Den stærkt religiøse kvinde har modtaget trusler på livet, og Morse får til opgave at passe på hende. Samtidig må han efterforske et mord, der viser sig at have forbindelse til The Wildwood. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Kulturelt: FUCK Jorn og provokunsten
Kulturelt: FUCK Jorn og provokunsten Kunsten har altid provokeret, men særligt dette forår har provokerende kunstværker skabt overskrifter. Først løb Jens Haaning med pengene i Ålborg, så skamferede Ibi Pippi et Jorn-værk i Silkeborg og senest har en klimaaktivist smurt Mona Lisa ind i flødeskumskage. Men hvad er god og dårlig provokunst? Vært Jonathan Herrik undersøger provokunstens væsen og forsøger at blive klogere på skellet mellem stor kunst og ren hærværk. Medvirkende: Bjørn Nørgaard, Kristian Hornsleth og Oliver Stilling.

09:50  

Vanviddet i Waco (1:2)
Vanviddet i Waco (1:2) Amerikansk dokumentar fra 2018 (Waco: Madman or Messiah) Han var årsag til den mest dødbringende belejring i amerikansk historie. David Koresh - selvudråbt Messias i den amerikanske sekt Branch Davidian, hvis konflikt med myndighederne førte til åbent skyderi med FBI i 1993. Mere end 80 mennesker, herunder flere børn, blev dræbt, da politiet stormede sektens lejr i Waco, Texas. Nu, 25 år efter tragedien, fortæller overlevere historien - hvoraf flere stadig mener at 'Koresh' var Guds sendebud.

11:20  

Vanviddet i Waco (2:2)
Vanviddet i Waco (2:2) Amerikansk dokumentar fra 2018 (Waco: Madman or Messiah) Han var årsag til den mest dødbringende belejring i amerikansk historie. David Koresh - selvudråbt Messias i den amerikanske sekt Branch Davidian, hvis konflikt med myndighederne førte til åbent skyderi med FBI i 1993. Mere end 80 mennesker, herunder flere børn, blev dræbt, da politiet stormede sektens lejr i Waco, Texas. Nu, 25 år efter tragedien, fortæller overlevere historien - hvoraf flere stadig mener at 'Koresh' var Guds sendebud.

TVR

09:05  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:05  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:18  

Pyjamasheltene II (36)
Pyjamasheltene II (36)

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:30  

Kasper og Sofie II (15)
Kasper og Sofie II (15) Kasper elsker at danse og er fascineret af ballet. Harald tager ham med til balletundervisning. Selvom han har det sjovt, kan han ikke lide, at han er den eneste dreng der. De andre drenge i børnehaven driller Kasper, fordi han danser ballet. Kasper vil stoppe, men så møder han en professionel mandlig danser. Danseren hjælper Kasper med selvtilliden og opfordrer ham til at udforske sin kærlighed til dans.

10:40  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

10:55  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Fortællingen om tandfeen + Surt show for Garrett

11:30  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Bumpende babyer og rumsterende regenter + Visserul, lille baby

11:55  

Brillebjørns detektivbureau
Brillebjørns detektivbureau På en tur i skoven finder Amelia og Brillebjørn ting som ikke hører hjemme der. Brillebjørns detektivbureau følger sporene

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Versus (2:8)
Versus (2:8) 40.000 LEGO-klodser skal blive til én kæmpestor bro. Kan tre spejdere klare opgaven hurtigere end en ingeniør? Og kan en løber komme hurtigt til tops i et stormagasin, når hun skal løbe den forkerte vej op ad rulletrapperne? I løbet af aftenen skal der også dystes på viden om verden, spilles bordtennis med badmintonketsjere - og så skal legenden Nicki Pedersen forsøge at vinde et speedway-heat på en Puch Maxi-knallert, mens Hjalte og Tjelle duellerer om at blive sherif i en cowboyby. Sendt første gang 11.01.2020

13:15  

Cash (3:4) - Tabere og vindere
Cash (3:4) - Tabere og vindere Dansk dokumentar fra 2022. "Petter er for os den nye Simon Spies". Rejserestriktioner kommer og går og Petter Stordalen kæmper for sit livsværk. Men krisen har varet længe og ledende medarbejdere forlader koncernen, da lønnedgang og sorte fremtidsudsigter gør jobbet for usikkert. Selv den stålsatte stewardesse, Helle, finder et nyt arbejde, men håbet om at vende tilbage til livet i luften lever stadig. Og i sommeren 2021 meldes der endelig om nye tider. Måske er der håb forude?

14:00  

Kongehuset i Grønland
Kongehuset i Grønland Tag med kronprins Frederik til hans elskede Grønland og oplev ham som aldrig før: På ski med bind for øjnene, frit svævende fra helikopter højt over Grønlands forrygende snelandskab og i hans hjertelige møde med grønlandske børnehjemsbørn. Imens fortæller dronningen åbenhjertigt om mere end 100 års kongelig indsats for at bevare Grønland, som en del af kongeriget. De populære kongelige besøg har i generationer været er en vigtig del af denne indsats.

DR2

12:45  

Bag museets døre (2:3)
Bag museets døre (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Inside The Met) I maj 2020 sætter mordet på den sorte George Floyd sindene i kog i USA. En del af offentlighedens vrede rettes mod The Met. Museet blev etableret i 1870 af velhavende hvide entreprenører og samlingerne afspejler deres verdenssyn. Museet tvinges til at undersøge, om det er mangfoldigt nok. Kan udstillingerne blive mere inkluderende? Skabe en bedre debat? Og hvordan forholder museet sig til alle de objekter, som det har erhvervet på en uetisk måde?

13:35  

En insiders guide til Musée d'Orsay
En insiders guide til Musée d'Orsay Tysk kunstserie fra 2018. (The Art of Museum) Den tyske koreograf Sasha Waltz viser rundt på Musée d'Orsay i Paris. Her fortæller hun om stedets unikke samling af fransk kunst fra det 19. århundrede som 'Olympia' af Manet og Monets berømte åkander. Og betages af kunstnernes besættelse af død, seksualitet og hedonisme. Alt imens hun danser med skulpturere af billedhuggere som Rodin og Clésinger.

14:25  

Philomena
Philomena Britisk autentisk drama fra 2013. I 50 år har irske Philomena båret på en tung hemmelighed. Som teenager fødte hun en søn, som den katolske kirke tvang hende til at bortadoptere. En dag møder hun den desillusionerede journalist Martin Sixsmith, der fascineres af hendes historie. Sammen begiver det umage par sig ud på en bevægende rejse for at finde ud af, hvad der blev af Philomenas søn. Medvirkende: Judi Dench, Steve Coogan, Sophie Kennedy Clark m.fl.. Instruktion: Stephen Frears.

TVR

12:05  

Rabalder
Rabalder Kris skal bo hos sin far denne sommer. Hans nye lillebror synes, det er fedt. Desværre for Kris, er hans lillebror typen, som kan lide at lege med ild.

12:25  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:35  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:58  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere fakta vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!

12:58  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

12:58  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

12:58  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

13:00  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

13:15  

Ramasjang Mysteriet V (2)
Ramasjang Mysteriet V (2) Hvilken skurk har dog snuppet Kalles tromme? Det er det helt store spørgsmål i Ramasjang. Trommen er nemlig blevet stjålet under ganske særlige omstændigheder, så Kristian får virkelig sin sag for. Heldigvis får han hjælp af Antonius.

13:45  

Onkel Rejes Heavyband (11)
Onkel Rejes Heavyband (11) Krølle har inviteret en ny guitarist med i bandet, men Onkel Reje er ikke meget for den nye dreng i bandet, Kong Guitarlir. Så Onkel Reje udfordrer ham til guitarduel, men det skulle han ikke have gjort. Dagen byder også på et møde med den firarmede politimand Betjent Bent Bentsen og heavyguden Lemmy.

14:00  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

14:15  

Sprinter Galore III - Babyalarm (4)
Sprinter Galore III - Babyalarm (4) Kathrine er ved at blive vanvittig af babyalarmen, der hele tiden bipper, så hun ikke kan sove - og hun har virkelig brug for en lur, inden sundhedsplejersken kommer. Heino insisterer på, at han og Sprinter reparerer babyalarmen for hende, men der er noget med lydstyrken, der driller, og som nær får skræmt livet af sundhedsplejersken.

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Total måneformørkelse + Telefrø

DR1

15:00  

DM-ugen fra Aalborg, direkte
DM-ugen fra Aalborg, direkte 28 danske sportsforbund er samlet i Aalborg i uge 25, hvor mere end 180 sæt DM-medaljer skal uddeles. På DR sender vi det meste og det bedste på DR1, DR2 og DRTV. I dagens udsendelse skal vi se finaler i DM i atletik, svømning, styrkeløft og breakdance.

DR2

16:00  

Europas lækreste spisesteder (3:4) Paris
Europas lækreste spisesteder (3:4) Paris Britisk madserie fra 2018. (Extraordinary Places to Eat) Hvor skal man spise i Europa og hvorfor? Den kendte overtjener Fred Sirieix rejser rundt med nogle af Storbritanniens bedste kokke, mens de viser deres foretrukne spisested, afslører dets hemmeligheder og smager på mundvandsdryppende mad. Denne gang går turen til Paris gastronomiens vugge.

17:00  

De underjordiske byer - Istanbul
De underjordiske byer - Istanbul Britisk dokumentarserie fra 2018. (Ancient Invisible Cities) Verdens store oldtidsbyer er fyldt med ukendte skatte. Men med den nyeste scanningsteknologi vil historiker Michael Scott nu udforske tre af de mest fascinerende byer, for at finde ud af hvad der skjuler sig, de steder, hvor der ikke er adgang for turister. Første gang går turen til Istanbul, som engang var verdens største by og gemmer på masser af hemmeligheder dybt nede i undergrunden.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Hey Duggee (19)
Hey Duggee (19)

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:45  

Simon III
Simon III

15:45  

Simon III
Simon III

15:45  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:52  

Simon III
Simon III

15:52  

Simon III
Simon III

15:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:30  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:35  

Paw Patrol (24)
Paw Patrol (24) Tegnefilm med dansk tale Vovsernes store ræs + Vovserne og kage-konkurrencen

17:00  

Sara og det magiske pindsvin | Bliver Sara til menneske igen?
Sara og det magiske pindsvin | Bliver Sara til menneske igen? Sara har genopbygget hulen og redder sine pindsvinevenner i sikkerhed for plæneklipperen. Nu er alt godt, og de kan leve sammen i hulen for evigt. Men kommer Sara nogensinde til at kramme sin far igen? Programmet er en del af Ramasjang Redder Pindsvinene. Se hvordan I kan hjælpe pindsvinene på dr.dk/ramasjang.

17:15  

Trex
Trex Simon får uventet hjælp til at finde Trex. Men vil han kunne få sit husdyr ud af Torleifs klør?

17:25  

Stop! - Dronen
Stop! - Dronen Majas søster Stella får en drone i fødselsdagsgave. Maja vil også flyve, men Stella siger, at hun er alt for lille, hun vil bare ødelægge den. Da Stella ikke kigger, tager Maja chancen og overtager styringen uden at få lov.

17:30  

Vennerne og det grønne lys 3 (20:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (20:20) Clora er blevet svag og dårlig. Vennerne kæmper for at få stoppet maskinen og hjulpet Clora i tide. Når de det, før det er for sent?

17:45  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.

17:50  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

17:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

DR1

18:00  

Spise med Price egnsretter II (2:6)
Spise med Price egnsretter II (2:6) Der serveres masser af god mad og godt humør i campingvognen, når James og Adam Price igen drager ud i landet og tilbereder egnsretter. Vi skal til Lolland Falster som både byder på andejagt, kalvedans, falsterske nonner og selvfølgelig bollemælk.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Fiskene i Sverige: Søerne
Fiskene i Sverige: Søerne Svensk naturserie fra 2022. (Fiskarnas Rike) I de svenske søer lever der cirka 50 forskellige fiskearter og hundredvis eller måske tusindvis af andre arter. Under den stille vandoverflade er der alt andet end roligt. Hernede er der en konstant kamp mellem rovfisk og deres bytte. Tag med på en magiske rejse ud i søerne, og mød den glubske gedde med sine 600 sylespidse tænder, den europæiske malle og forskere, der kæmper for at økosystemet er i balance.

20:00  

Kongehuset på Færøerne
Kongehuset på Færøerne Tag med, når Kronprins Frederik udforsker det moderne Færøerne - på dykkertur i den enestående tangskov, til havs med fiskeren og på besøg i mesterkokkens køkken. Imens fortæller dronningen for første gang på tv om de personlige og historiske bånd mellem kongehuset og færingerne. Programmet viser, hvordan kongefamilien arbejder på at sikre stærke relationer til Færøerne og dermed fastholde Rigsfællesskabet. De populære kongelige besøg har i generationer været en vigtig del af denne indsats.

DR2

18:00  

Arne Jacobsens moderne Danmark
Arne Jacobsens moderne Danmark Dokumentar om den ulydige skoledreng med talent for at male, der blev en af vores største arkitekter. Hans ideer var forud for sin tid og fik ofte kritik, men i dag, 50 år efter hans død, står Arne Jacobsens skoler, rådhuse og biblioteker stadig og tegner det moderne Danmark.

19:00  

Spis med Nigella (5:6)
Spis med Nigella (5:6) Britisk madserie fra 2015. (Simply Nigella) Kan man leve godt uden at spise godt? Det spørgsmål stiller Nigella, mens hun denne gang præsenterer sin yndlingsmenu. Smag med, når hun serverer salat med laks og avocado, kyllingeschawarma og en mundvandsdryppende solbærchokoladekage med lakrids.

19:30  

Spis med Nigella (6:6)
Spis med Nigella (6:6) Britisk madserie fra 2015. (Simply Nigella) Kan man leve godt uden at spise godt? Det spørgsmål stiller Nigella, mens hun denne gang fortæller, hvordan nogle af hendes seneste opskrifter blev til. Smag med, når hun serverer dampede muslinger med thailandsk basilikum, grillede halloumi med sød chillisause og flankesteak efterfulgt af citronmarengskage.

20:00  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun i Norge, hvor arkæolog og professor Gabriel Gustafson stod i spidsen for udgravningen af verdens ældste og bedst bevarede vikingeskib. Et fund, der revolutionerede vores syn på de legendariske krigere.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Der dukker en mystisk monolit op i Bakkeby, hvilket skaber frygt, forvirring og fascination blandt indbyggerne. Sprinter må opklare mysteriet, før panikken river byen fra hinanden. For det kan jo også være en superskurk, der står bag. Det er dog ikke tilfældet og efter en masse diskussion, formår den sorte sten at samle byen om en fælles "fjende".

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Balto - Den store forandring
Balto - Den store forandring Amerikansk animationsfilm fra 2004 med dansk tale. (Balto III) En postflyver begynder at flyve forsyninger til den lille by Nome og truer med at gøre Balto og hans slædehundevenner arbejdsløse. Et væddeløb mellem slædehundene og flyet ender med sejr til hundene, da flyvemaskinen aldrig kommer i mål. Men Balto fornemmer, at der må være sket en ulykke og øjner en chance for at vise slædehundenes værd. Manuskript: Elana Lesser og Cliff Ruby. Instruktion: Phil Weinstein.

19:45  

Smølferne
Smølferne

19:45  

Smølferne
Smølferne

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:36  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:37  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Tobias Hansen

22:00  

Hotel Portofino (3:6)
Hotel Portofino (3:6) Britisk dramaserie fra 2022. Danioni har manifesteret sin magt over Bella, og de lokale handlende er igen begyndt at forsyne hotellet med fødevarer. Men Danionis og Mussolinis fascister er overalt i byen, og Lucian og hans ven Anish løber ind i nye problemer. Det gør ikke livet nemmere for Bella. Især ikke da Lucian, Anish og hotellets yngre gæster spontant holder fest - og Rose, ude af opsyn af sin strikse mor, endelig slapper af og slår sig løs.

22:55  

Maria Wern: Stum sidder guden (2:2)
Maria Wern: Stum sidder guden (2:2) Svensk krimi-miniserie fra 2010. (Maria Wern: Stum sitter guden) En myrdet mand og adskillige døde dyr ophængt i et træ. Et halshugget lig i en bil. Og to afhuggede hoveder på hvert sit serveringsfad. Vicekriminalkommissær Maria Wern står midt i en bizar og uhyggelig sag, der kaster lange skygger over Gotlands smukke sommerlandskab. Den mistænkte er stadig på fri fod, og Maria er stærkt presset. Kan hun finde morderen, inden hun slår til igen?

23:40  

Wallander: Forræderiet
Wallander: Forræderiet Svensk krimi fra 2014. (Wallander - Sveket) Den unge Amanda melder sin mor savnet. Senere findes moderen myrdet på stranden foran familiens hus. Kurt Wallander leder efterforskningen, og den erfarne politimand bliver dybt berørt af Amandas situation. Men Wallander har også sine egne problemer at slås med. Han bliver mere og mere glemsom, og hans kolleger begynder at blive bekymrede for ham. Kurt Wallander: Krister Henriksson.

DR2

21:00  

Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (2:3)
Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (2:3) Dansk reportage fra 2014 En kulturhistorisk fortælling om den rolle lugtesansen spiller i alt fra kærlighed, til hukommelse og markedsføring. I dette afsnit skal det handle om sex, og hvordan dufte og kropslugte betyder mere for forholdet mellem mennesker, end vi måske aner. Vi stikker også næsen i en Europæisk hofkultur, hvor man frygtede badet og den friske luft og fortrak parfumer og pudder, mens folket levede i - og med - stanken af lort. Og så tager vi til parfumens by Grasse med bloggeren og vintageparfume eksperten Barbara Herman, for at udlægge, hvordan en rigtig kvinde bør dufte - ifølge 19-tallets "næser" og parfumemagere. Sendt første gang 10.04.2013

21:30  

Ditlev Tamm - professor på høje hæle (3:4)
Ditlev Tamm - professor på høje hæle (3:4) Juraprofessor Ditlev Tamm er til Copenhagen Pride, hvor der både festes og kæmpes for mangfoldighed og retten til at have den seksualitet man har, være det køn, man er, og gå i det tøj, man har lyst til. Tamm har selv de sidste 20 år vakt opsigt med sit farverige tøj, som han vælger frit fra både kvinde- og mandegarderoben.

22:00  

En dag i sommerhus
En dag i sommerhus Et moderne og humoristisk indblik i danskernes mangfoldige anvendelser af landets sommerhuse. Alt fra en virtual reality-motionerende mand i underbukser til teenagepigen, der træder vande i en swimmingpool. Men ingen sommerhustur uden en flok fordrukne venner i færd med et vovet spil dart kombineret med en apatisk musikduo. Disse og mange andre dagdrivere i mere eller mindre bizarre scenarier udgør dokumentaren 'En dag i sommerhus', hvor en hjørnesten i den danske kultur og geografi bliver undersøgt: sommerhuset.

23:00  

Bag museets døre (3:3)
Bag museets døre (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Inside The Met) I efteråret 2020 åbner The Met i begrænset omfang for publikum. Museets fremtid står på spil. The Costume Institute er i fuld sving med forberedelserne til den glamourøse udstilling "About Time". Samtidigt kæmper de ansatte for at indsamle penge fra donorer og familier, som har bidraget til museet i generationer. Pengene er afgørende for museets overlevelse. De skal bruges på research, bevaring og konservering af værdifuld kunst.

23:50  

Breaking Surface
Breaking Surface Svensk thriller fra 2020. De svensk-norske halvsøstre Tuva og Ida begiver sig ud på deres traditionelle vinterdyk i Norge, men så sker der noget, som ikke burde ske. Et stenskred fanger Tuva 30 meter under havets overflade og begraver kvindernes udstyr. Alt er borte. Søstrene er afskåret fra omverdenen, og kampen for at redde Tuva presser Ida til det yderste. Medvirkende: Moa Gammel Ginsburg, Madeleine Martin m.fl. Instruktion: Joachim Hedén.

TVR
DR1

01:15  

Hercule Poirot (27)
Hercule Poirot (27) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "En hvepserede". Poirot fanges ind i en kompliceret sag om jalousi, hævn og hvepse. Kaptajn Hastings' nyeste legetøj sætter ham på sporet af gådens løsning.

02:05  

Hercule Poirot (28)
Hercule Poirot (28) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Hvordan er Deres have anlagt?". Poirot får en lyserød rose opkaldt efter sig, og under ceremonien gør han sig et nyt bekendtskab, den aldrende Amelia Barrowby. Få dage senere dør den gamle kvinde - og den lille detektiv får mistanke om, at hun er blevet forgiftet.

03:00  

Hammerslag 2019 - Nordjyske boligdrømme
Hammerslag 2019 - Nordjyske boligdrømme I aften besøger Hammerslag Nordjylland, hvor vi skal se tre boliger, der alle har dét der ekstra. Vi starter i byen Vodskov, der ligger 11 kilometer uden for Aalborg. Her skal vi se en villa med et arkitekttegnet orangeri. Derefter går turen til Aalborgbydelen Hasseris, hvor hold Øst og Vest skal forsøge at gætte prisen på en bevaringsværdig herskabsvilla. Aftenens tredje og sidste bolig er en ejerlejlighed, der ligger på Aalborg Havn, som tidligere var industrihavn, men nu er blevet forvandlet til et sted, som man ifølge New York Times er nødt til at besøge. Vært: Christian Degn

03:45  

Kender Du Typen? 2019 - Med take-away og telefonpibe
Kender Du Typen? 2019 - Med take-away og telefonpibe Denne gang besøger Kender du Typen? en kendt dansker, som går i pæne, men praktiske sko og bapper på sin pibe, når han taler i telefon - uden at piben er tændt! Hans hjem er fyldt med minder fra fortiden, men livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på glatis, når de skal gætte hans alder og regne ud, hvem der bor i den tjekkede københavnerlejlighed. Vært: Mads Steffensen

DR2

01:05  

Månelandingen tæt på - Et lille skridt for mennesket
Månelandingen tæt på - Et lille skridt for mennesket Britisk dokumentar fra 2019. (Moon Landing) I juli 1969 blev verden vidne til et historisk øjeblik, da USA satte en mand på Månen. Gennem NASA-optagelser genoplives dramaet omkring opsendelsen af Apollo 11. Det afsløres, hvorfor mission var ved at mislykkes, og hvordan Neil Armstrong blev tvunget til at overtage styringen og lande på Månen med kun 30 sekunders brændstof tilbage - for til sidst at tage menneskehedens mest kendte skridt.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, NOERREBRO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0626183750