Nørrebro
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 1. december 2022

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 1. december 2022

DR1

06:30  

Vinterdrømmen (6:6)
Vinterdrømmen (6:6) Norsk reportageserie fra 2017 (Org. titel: Vinterdrømmen) Jens har i mange år haft en drøm, nu vil han realisere den. Han har sagt sit job som økonom op for i stedet at se om han kan klare sig igennem den hårde vinter i Sylan, et stort fjeldlandskab nordøst for Oslo, helt uden for civilisationen. Jens har været flere måneder undervejs, og har haft mange storslåede oplevelser, men turen er ikke overstået endnu, og pludselig hænger livet i en tynd tråd, da han befinder sig i en voldsom storm.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

På tirsdag skal jeg dø (1:3) - Preben vil dø
På tirsdag skal jeg dø (1:3) - Preben vil dø Anders Lund Madsen møder Preben Nielsen for at prøve at forstå, hvorfor han ikke længere vil livet og gerne vil dø. Vi møder Prebens kone Brit og hører om den tragiske ulykke, der har gjort Preben lam fra halsen og ned, hvilket betyder at han i dag sidder i kørestol og er afhængig af andres hjælp 24/7. Anders Lund Madsen forsøger at udfordre Prebens ønske om at vælge livet fra. Og så skal en uvildig læge i Belgien overbevises om at Prebens ønske om at dø også er reelt.

07:50  

Aftenshowet
Aftenshowet VM-braget mellem Danmark og Australien har været dagens helt store samtaleemne. I aften skal vi tale med fans i både Qatar og de danske stuer, og DRs Andreas Kraul er klar med seneste nyt fra Qatar. Desuden er der fællessang med blandt andre Sebastian Klein, Martin Johannes Larsen og Mads Bo Iversen. Aftenens værter er Mark Stokholm og Nola Grace Gaardmand DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Den fantastiske planet (4:6)
Den fantastiske planet (4:6) Naturprogram fra BBC fra 2009. (Nature's Great Events) Når temperaturen falder om vinteren langs Sydafrikas østkyst, finder hundrede millioner sardiner vej til det afkølede vand. Sardinerne tiltrækker til gengæld den største samlede koncentration af rovdyr på jorden. Delfiner, hajer og suler er alle afhængige af den årlige sardinfangst, der på grund af klimaændringer ikke er så forudsigelig, som den har været. Sulerne kæmper for at fodre ungerne og beskytte dem mod pelssæler, der kaster sig op fra vandet og går på rov blandt det lette bytte. Men det mest fantastiske er, når de fem tusinde delfiner tvinger sardinerne til at samle sig i vældige kugler, som alle rovdyrene kan holde et festmåltid på.

DR2

07:20  

Deadline
Deadline Maskuline tårer har de lært at gemme væk, men mænd de græder, synger popstjernen Tobias Rahim. Mandeidealet er atter til debat og flere stemmer forsøger at udvide rollen for at være mand. Hvad er moderne maskulinitet egentlig? Det ser vi nærmere på i aftenens Deadline, Vært: Astrid Berg

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Viden og vilje (2:4) - Plasthavet
Viden og vilje (2:4) - Plasthavet Norsk populærvidenskabelig serie fra 2017. (Org. titel: Viten og vilje) Hvordan skal vi redde verdenshavene fra de tonsvis af plast, der havner her hver eneste dag? Giver det mening at rydde op på strandene? Hvilke konsekvenser har det - for det er verdens hurtigst voksende miljøproblem. Hvem kan finde en løsning?

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - læsser jorden af
Hunden Ib - læsser jorden af

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet IV (6)
Ramasjang Mysteriet IV (6) Hvem kan dog finde på at stjæle bussemænd? Det er spørgsmålet i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Flummers glas er blevet stjålet - så nu er det op til Kristian at fange skurken. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ida Fiona.

05:55  

Ernest & Celestine (17)
Ernest & Celestine (17)

06:10  

Sarah og And (2)
Sarah og And (2)

06:15  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Sebastians Jul (1:24)
Sebastians Jul (1:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag er gæssene stukket af, og Sebastian knokler rundt i sneen for at fange dem, så de kan få noget mad. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (1:24)
Ramajetternes Jul (1:24) Ramajetterne er simpelthen SÅ spændte, for lige midt i juleforberedelserne fortæller Kristian, at en meget vigtig pakke fra selveste Julemanden, er på vej til Ramasjang Lufthavn.

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Bluey
Bluey

07:40  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (9)
Vidundervovsen Vaffel (9)

08:30  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:30  

Arkitektens hjem - Sverige II (5:6)
Arkitektens hjem - Sverige II (5:6) Svensk arkitekturprogram fra 2020. (Hemma hos arkitekten) Ikke så langt syd for polarcirklen ligger der tre rækkehuse i skovbrynet. Arkitekten Josefina Nordmark fra Luleå kan tegne huse, som tåler hårde vintre og meget sne. Hun brænder for lange perspektiver og holdbarhed. Med varsom hånd sætter hun menneskers trivsel i centrum, når hun tegner boliger for andre, og hun henter inspiration fra fyreskoven, når hun farvesætter og søger efter materiale.

10:00  

Arkitektens hjem - Sverige II (6:6)
Arkitektens hjem - Sverige II (6:6) Svensk arkitekturprogram fra 2020. (Hemma hos arkitekten) Arkitekten Johnny Andersson er naturens bedste ven. Han har bygget sit hus på en ås uden for byen Strängnäs. Her har indlandsisen aflejret kampesten for ti tusinde år siden, og huset er kilet ind mellem dem. Det summer og kvidrer under Anderssons hus, for han har bygget det på søjler, af massivt grantræ. Rundt om hushjørnet blomstrer hans køkkenhave af farvestrålende grøntsager og nyttetræer fra valnød til fersken og morbær.

10:30  

Antikkrejlerne XXIII (7:25)
Antikkrejlerne XXIII (7:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (8:25)
Antikkrejlerne XXIII (8:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:00  

Ka' De li' østers? (4:6)
Ka' De li' østers? (4:6) Dansk krimiserie fra 1967. Hvad er det egentlig, Brydesen prøver på at skjule? Den mand, der blev slået ned i Ellinor Holms lejlighed, kan give politiet interessante oplysninger. Medvirkende: Pouel Kern, Erik Påske, Bjørn Watt Boolsen, Birgitte Price, Lise Ringheim m.fl. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg.

09:00  

Smuglerne (4:6)
Smuglerne (4:6) TV-krimi af Bent Christensen og Leif Panduro fra 1970. Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

09:35  

Ka' De li' østers? (5:6)
Ka' De li' østers? (5:6) Dansk krimiserie fra 1967. Hvordan er Brydesen havnet i sin egen dybfryser? Er det alligevel ham, der har myrdet Ellinor Holm, så der har været to mordere på spil? Medvirkende: Pouel Kern, Erik Påske, Bjørn Watt Boolsen, Birgitte Price, Lise Ringheim m.fl. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg.

09:40  

Smuglerne (5:6)
Smuglerne (5:6) TV-krimi af Bent Christensen og Leif Panduro fra 1970. Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

10:20  

Hagekors og Røde Faner (1:2)
Hagekors og Røde Faner (1:2) Harald Bergstedt er manden bag elskede sange som "Solen er så rød, mor" og "Jeg ved en lærkerede". Han er en god Socialdemokrat, men under Anden Verdenskrig udvikler han sig til at blive overbevist nazist. Hans Kirk, der har skrevet den mest læste danske roman, "Fiskerne", er til gengæld fuldblods kommunist, og mens Bergstedt agiterer for Hitlers Tyskland, bliver Kirk interneret i Horserødlejren. Efter krigen mødes de to i Forfatterforeningens Æresret. Nu skal der renses ud. Tilrettelæggelse af Jakob Thygesen og Christina Ramsø Thomsen.

11:00  

Hagekors og Røde Faner (2:2)
Hagekors og Røde Faner (2:2) Harald Bergstedt er manden bag elskede sange som "Solen er så rød, mor" og "Jeg ved en lærkerede". Han er en god Socialdemokrat, men under Anden Verdenskrig udvikler han sig til at blive overbevist nazist. Hans Kirk, der har skrevet den mest læste danske roman, "Fiskerne", er til gengæld fuldblods kommunist, og mens Bergstedt agiterer for Hitlers Tyskland, bliver Kirk interneret i Horserødlejren. Efter krigen mødes de to i Forfatterforeningens Æresret. Nu skal der renses ud. Tilrettelæggelse af Jakob Thygesen og Christina Ramsø Thomsen.

11:40  

Dansk teater 300 år (10:10)
Dansk teater 300 år (10:10) Der er stadig liv i teateret 300 år efter, at Ludvig Holberg skabte de første teaterstykker på dansk. Mungo Park i Allerød er en legeplads for unge talenter med Anna Malzer som Danmarks yngste teaterdirektør nogensinde. I en tidligere slagtehal i København undersøger Sort/Hvid under ledelse af Christian Lollike alle tidens komplekse problemstillinger. Lollikes politiske teater formår at skabe markante scenebilleder i tæt samspil med musikken. Det samme gør Uppercut Danseteater, men med dans!

11:50  

På skuldrene af Bohr (2:6)
På skuldrene af Bohr (2:6) Ved at bruge stråling og radioaktivt sukker kan læger og fysikere nu finde sygdomme, som før var usynlige. Alt sammen fordi to forskere for snart 100 år siden lavede forsøg med katte. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker? Inde i byen ligger der nødder på vejen, som knaser når bilerne kører henover dem. Det er et meget klogt dyr, som har smidt nødderne på vejen, så nøddeskallerne bliver knækket af bilerne. Men kan du gætte hvilket dyr, der er så klogt, at det bruger bilerne som nøddeknækker?

09:18  

Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv?
Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv? Et egern gemmer et forråd af nødder i jorden. Men et andet egern ser det og stjæler en af nødderne. Egernet må derfor være mere forsigtigt. Måske kan egernet snyde nøddetyven, så det ikke mister flere af sine nødder?

09:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde en af verdens største flagermus, den flyvende hund. I sin søgen passerer han et vandhul, hvor sultne gribbe holder øje med savannens næste dødsfald. Og med snedig jagtteknik lykkes det ham at fange en agame med de bare næver.

09:30  

MikroMakkerne | Skorpiontægen
MikroMakkerne | Skorpiontægen

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (6)
Mission Valhalla (6) Thors hammer er væk! Thors magiske hammer Mjølner, der måske er gudernes stærkeste våben i kampen mod de onde jætter. Det er ikke så godt, hvis Thor ikke har sin hammer, når dommedag måske er nær. Sammen med den modige, jordiske heltinde Hilde drager kærlighedsgudinden Freja ud for at skaffe Thors hammer tilbage. For Valhalla!

10:30  

Cirkusliv i savsmuld (3)
Cirkusliv i savsmuld (3) Cirkusdirektøren har fået et prinsessen-på ærten-blåt-mærke, Jensen er løbet hjemmefra men Sebastian lykkes til gengæld med et forrygende ponynummer.

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hesten kan sove, mens den står op? Ta' med Lille Nørd ud og ride på heste, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor hesten har hestesko på.

11:15  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

11:40  

Skæg med bogstaver - D
Skæg med bogstaver - D Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet D, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han dråber på sin øde ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2010 (13)
Bonderøven 2010 (13) Frank tager til Frankrig for at hjælpe sin gode ven Claude. Der skal plukkes vindruer, ristes kastanjer og tappes harpiks. Og ikke mindst bygges en stor hvælving i Claudes gamle landsbyhus. Frank finder ud af, hvordan franskmændene forsøger at leve det enkle liv med selvforsyning. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 07.11.10

12:15  

Bonderøven 2010 (12)
Bonderøven 2010 (12) Det er en stor dag på Kastaniegården. Frank får besøg af en masse gamle landmænd, der skal hjælpe ham med at få kornet op på stakkefoden. Det bli'r en dag med brændevin, løgnehistorier og godt gammeldags håndværk. Den nye økse færdiggøres, og det sidste vindue til drivhuset skal sættes på plads. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 31.10.10

12:45  

Nak & Æd - en råge i Esbjerg (6:8)
Nak & Æd - en råge i Esbjerg (6:8) Rågen skriger fra morgen til aften. Og i Esbjerg er den flyttet ind midt i byen for at bo. Men ikke alle i Esbjerg er vilde med den nye gæst. Derfor beslutter Jørgen og Nikolaj at komme Esbjergenserne til undsætning. De to venner vil regulere rågen, så fred og ro igen kan sænke sig. Men regulering af råge kræver stille vejr. Og det er der sjælden i den vestjyske by ved havet.

13:45  

Gintberg på kanten af kulturen: Gudhjem (2:6)
Gintberg på kanten af kulturen: Gudhjem (2:6) Med nød og næppe, når Jan Gintberg færgen til Christiansø, da Gudhjems færgekor synger alt for lange sange. Jan er taget til Gudhjem på Bornholm, hvor kunsthåndværket får et kærligt eftersyn. Træskærer Poul snitter æbleskrog i træ og sender Gintberg til tælling i det bornholmske sprog. Gintberg braser også indenfor hos Christiansø-kunstner Allan, som udstiller ufærdige værker på Danmarks østligste galleri. Og så stikker det helt af, da Jan lægger vejen forbi granitbanditterne på Stenbrudsmuseet.

14:20  

Hammerslag 2017 (11)
Hammerslag 2017 (11) Hammerslag er klar med 10 friske programmer, og åbner efterårssæsonen på Bornholm - solskinsøen, som lokker turister og husejere til med sin charme og unikke natur. Mæglerne skal først gætte prisen på en ferielejlighed midt i hyggelige Svaneke, hvorefter turen går til hovedstaden Rønne og et stort hus med militær, bæk og bøgetræer i baghaven. Aftenen slutter ved et lille fint sommerhus i Sandkås på det nordlige Bornholm med en smuk udsigt over Østersøen. Vært: Christian Degn

DR2

12:05  

Ingeniørkunstens katastrofer - Aberfan minen og Brumadinho-dæmningen
Ingeniørkunstens katastrofer - Aberfan minen og Brumadinho-dæmningen Britisk dokumentarserie fra 2019. (Disasters Engineered) Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

12:50  

Ingeniørkunstens katastrofer - MS Herald og Costa Concordia
Ingeniørkunstens katastrofer - MS Herald og Costa Concordia Britisk dokumentarserie fra 2019. (Disasters Engineered) Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

12:55  

Din krop kan klare mere end du tror! (6:6)
Din krop kan klare mere end du tror! (6:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Du Clarar mer än du tror) Efter lidt skitræning forsøger Clara og hendes træner Thomas Skoglund at bestige Sveriges højeste bjerg, Kebnekaise. Men en snestorm blæser, og snart begynder problemerne. Kan Clara klare mere, end hun tror?

13:35  

Vidunderlige græske øer (1:6)
Vidunderlige græske øer (1:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Kreta er den største af de græske øer. Folk flokkes til de hvide strande og mange historiske steder. Men den populære ø er mere end det, man ser på overfladen. For at finde det rigtige Kreta skal man ind i landet. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse rundt på øen - fra barske områder med storslåede bjerge til Samaria-kløften, der er Europas længste og dybeste kløft - og ikke mindst til det mytisk palads i Knossos.

13:55  

Team Bachstad i Finland (3:3)
Team Bachstad i Finland (3:3) Norsk rejseserie. Øystein Bache og Rune Gokstad er på farten igen i hver sin lille - meget lille - italienske "varevogn". Denne gang går turen til Finland, der skal trawles igennem fra syd til nord af de humoristiske mænd. Med start i Åbo strækker eventyret sig over tre uger, mange kilometer og en del genvordigheder.

14:35  

Exit Nordpolen (1:3)
Exit Nordpolen (1:3) Norsk rejseserie fra 2020. Når Børge Ousland tager på tur, er det alvor. I 2019 krydsede han Ishavet på ski. Ikke alt gik efter planen, men hvad skete der undervejs? Sejladsen fra Nome i Alaska op til Ishavets is er første etape i Ouslands Nordpolsekspedition.

TVR

12:00  

Vilde venner (13)
Vilde venner (13) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Emily og Theodor, der har vagten i klubhuset. De skal fodre høns, får og heste og så skal de ud og redde en stakkels svaneunge, der er blevet væk fra sin familie.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

12:40  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

12:55  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

12:55  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

13:00  

Hr Pinds juleeventyr
Hr Pinds juleeventyr Historien om Hr. Pind, en glad familiefar, der kommer på en vild rejse for at nå hjem til jul og støder på mange forhindringer undervejs.

13:25  

Heino fikser alt - Fødselsdagsfesten (19)
Heino fikser alt - Fødselsdagsfesten (19) William har fødselsdag og skal have gæster, men det ligner bare ikke en rigtig fest. Festministeren Heino rykker ud med flag og konfetti og sørger for, at William får en uforglemmelig fødselsdag.

13:40  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4)

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

14:00  

Monster Buster
Monster Buster William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Der er én tønde tilbage med Vokseværk. Granberg forbereder at sprede det over byen fra sin helikopter. Motor Mille og Børnebanden må sørge for at stoppe ham. Kåbe er hjemme ved sit store bassin med juice og mælk, og der venter ham en stor overraskelse

14:50  

Sprinter Galore III - Natteroderi (5)
Sprinter Galore III - Natteroderi (5) Det er nat, og lillesøster vil ikke sove - men så er det godt, man har en superhelt som Sprinter i huset, der er fuld af gode idéer til, hvordan man får sådan en lille baby sendt til drømmeland ...

DR1

15:05  

Kender Du Typen? - Med fuld fart og fuld kalender
Kender Du Typen? - Med fuld fart og fuld kalender Hvem er det, der deler lejlighed og klædeskab med sin søster i Aarhus? Og som kun er i Danmark en tredjedel af året? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, som kører på skateboard i Aarhus' gader. Vært: Anna Lin

15:35  

Dommer John Deed (10)
Dommer John Deed (10) Engelsk dramaserie fra 2003. (Judge John Deed) Dommer Deeds ærkefjende sir Ian Rochester er rasende, da han hører, at Deed er udpeget som dommer i en kontroversiel sag mod et mobilselskab. For at få skovlen under Deed vender sir Ian sin opmærksomhed mod Deeds veninde Jo Mills. Jo bliver fremstillet i retten i en disciplinærsag, anklaget for at have et upassende forhold til Deed.

17:05  

Jordemoderen IX (9:10)
Jordemoderen IX (9:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Dr. Kevin McNulty udfører en vellykket tangforløsning, men miss Higgins holder stadig skarpt øje med ham. Samtidig modtager fødeklinikken under stor festivitas den længe ventede kuvøse.

DR2

15:05  

Søstre bag tremmer
Søstre bag tremmer Svensk dokumentar fra 2016. (Prison Sisters) Sara og Najibeh er i livsfare efter at have afsonet en dom for utroskab i et afghansk fængsel. For at redde sin ære i den lille landsby planlægger Saras onkel at dræbe hende. Det lykkes Sara at flygte til Sverige og søge asyl, mens Najibeh bliver tilbage. Der begynder at gå rygter om, at Najibeh er blevet stenet til døde, og Sara og instruktøren Nima Sarvestani tager til Afghanistan for at finde sandheden om Najibehs skæbne.

16:05  

I krigens skygge - Den gode vilje
I krigens skygge - Den gode vilje Mens 1. verdenskrig raser, bliver krigsfanger gemt væk i uhumske lejre langt borte. Dansk Røde Kors får til opgave at holde øje med dem fra østfronten. Midt i krig og revolution, kæmper en række danske udsendte for at forhindre en af verdenskrigens største tragedier. Tilrettelæggelse: Christoffer Emil Bruun

16:45  

I krigens skygge - Den amerikanske forbindelse
I krigens skygge - Den amerikanske forbindelse Omkring slutningen af 2. verdenskrig etablerer en kreds af indflydelsesrige danskere hemmelige bånd til den amerikanske efterretningstjeneste. Under kodenavne som Babylon, Orange Juice, Lemon Juice og Big Horn fører netværket en alternativ udenrigspolitik for Danmark i den kolde krigs første år. Tilrettelæggelse: Christoffer Emil Bruun

17:25  

Kvindelige krigere: Afrikas glemte hær
Kvindelige krigere: Afrikas glemte hær Britisk dokumentar fra 2019. (Warrior Women) Engang fandtes der en enestående hær af kvindelige krigere i Afrika. Europæerne kaldte dem amazoner - og de var kendt for deres mod og brutalitet i krig. Her følger vi med skuespiller Lupita Nyong'o, når hun rejser til Benin i Vestafrika for at afsløre sandheden om de koldblodige og frygtløse kriger-kvinder, der har været inspiration for Marvels superheltefilm Black Panther.

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:58  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder et sunkent skib + Vovserne redder en gnubbende hval

16:50  

Albi (1)
Albi (1)

16:56  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy, julesange og kreative juleguirlander. Onkel Reje skal trylle en ballonkanin frem, og så får han besøg af Luis, som skal hjælpe ham med at smadre en antik græsk vase, som han engang har fået i julegave af den græske Kong Kurs. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:00  

Nissernes Ø (1:24)
Nissernes Ø (1:24) I Julemandens Land er de allerførste forberedelser til julen begyndt. Storfangeren henter hvert år isdiamanten Hjertets Renhed hos Havets Moder og overrækker den til Julemanden. Men i år går noget galt. Den falske julemand Santa har nemlig andre planer med den magiske isdiamant... Santa bor på Nissernes Ø og er i ledtog med Fornøje-Frederik, og de har en plan: Det skal være slut med jul for fattigrøve! Nisserne på det gamle fort tilkalder den berømte NISSEBANDE................. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Pippis jul
Pippis jul

DR1

18:00  

Skattejægerne (6:10)
Skattejægerne (6:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne har Lisa Rasmussen fra Antik Form & Design ekstra svære betingelser på en auktion, da det er partneren Jesper Bo Hansen, der er auktionarius. Rekvisitøren Sussie Vig skal hjælpe Royal Copenhagen med at designe juleborde. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik har nemmere ved at bruge penge end tjene dem på en antikmesse i Sverige.

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i de seneste 24 timer zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:25  

Julehjertets hemmelighed (1:24)
Julehjertets hemmelighed (1:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (1:24). Det er 1. december og den fattige 12-årige Karen skal til jobsamtale på herregården Lindestrupgaard. Men Karen får ikke ansættelse som stuepige og skal derfor sendes væk fra sin familie og ud på nabogården. Karens ven, nissen Rumle, har dog en særlig plan. Med Rumles hjælp overbeviser Karen herregårdsfruen Rigmor, om at ansætte hende alligevel. Den skumle Lars Ravn dukker samtidigt op på herregården og lokker Karen til sig med en særlig nisseremse, som kun børn burde kende. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

19:55  

FIFA VM 2022: Costa Rica - Tyskland, direkte
FIFA VM 2022: Costa Rica - Tyskland, direkte

20:45  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

20:55  

FIFA VM 2022: Costa Rica - Tyskland, direkte
FIFA VM 2022: Costa Rica - Tyskland, direkte

DR2

18:15  

Weekendtur til Athen
Weekendtur til Athen Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Piræus, Parthenon og Poseidon. Tag med Gregg Wallace til den græske hovedstad, Athen. I løbet af tre dage udforsker han byen og møder de gamle guder ved Akropolis, nyder det fantastiske middelhavskøkken som filo-tærter, tzatziki og souvlaki og indtager endda scenen for at hjælpe med produktionen af en klassisk græsk tragedie.

18:15  

Weekendtur til München
Weekendtur til München Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Kastanjefester, klokkespil og kringler. Tag med Gregg Wallace til München for at opleve, hvordan den bayerske hovedstad har formet den tyske nation. I løbet af tre dage mæsker han sig gennem bjerge af svinekød, besøger ikoniske ølhaller og køber sit helt eget par lederhosen.

19:00  

FIFA VM 2022: Før kampen Japan - Spanien
FIFA VM 2022: Før kampen Japan - Spanien

19:50  

FIFA VM 2022: Før kampen Japan - Spanien
FIFA VM 2022: Før kampen Japan - Spanien VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

19:50  

FIFA VM 2022: Før kampen Japan - Spanien
FIFA VM 2022: Før kampen Japan - Spanien

20:00  

FIFA VM 2022: Japan - Spanien, direkte
FIFA VM 2022: Japan - Spanien, direkte

20:45  

FIFA VM 2022: Japan - Spanien, pause
FIFA VM 2022: Japan - Spanien, pause I den store VM-julekalender gemmer opgøret mellem Japan og Spanien sig bag en af de første låger. Det er sidste spilledag i gruppen, og opgøret afvikles samtidig med Tysklands kamp mod Costa Rica. Nu skal de endelige placeringer i gruppe E fordeles. Kommentatorer: Andreas Kraul og Per Frimann

TVR

18:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Emma hjælper en bortkommet og såret gepardunge, bliver Kitt-10 jaloux og komplicerer holdets opgave med at redde hele gepardfamilien.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:00  

Svampebob Firkant VIII (1)
Svampebob Firkant VIII (1)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Da Bedst og Bedster svarer forkert på et spørgsmål i et brætspil, beslutter de sig for at drage på et episk eventyr, for at bevise at deres svar var korrekt. Bedster er begejstret for udsigten til at gå i hendes store idols fodspor, den berømte havforsker Søsser Havklokke. Men da hun møder sin heltinde, opdager hun at Søssers sande motiv ikke er hvad det ser ud til.

19:40  

Wild Kratts (26)
Wild Kratts (26)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen Costa Rica - Tyskland
FIFA VM 2022: Efter kampen Costa Rica - Tyskland VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

22:30  

Drabene på kyststien (1:3)
Drabene på kyststien (1:3) Britisk krimiserie baseret på virkelige hændelser. (The Pembrokeshire Murders) I Wales i 2006 begynder kriminalkommissær Steve Wilkins at efterforske et 17 år gammelt dobbeltmord, der aldrig er blevet opklaret. Snart opdager Steve, at sagen tilsyneladende har forbindelse til to andre uopklarede forbrydelser - deriblandt endnu et dobbeltmord. Den formodede gerningsmand sidder i fængsel for røveri. Men han vil snart blive prøveløsladt, så nu haster det med at finde beviser mod ham.

23:20  

På vildspor i ødemarken (4:6)
På vildspor i ødemarken (4:6) Norsk naturserie fra 2022. (Med Monsen på villspor) Da Monsen ser Lisa Tønnes pop-up-telt, forstår han, at hun ikke et turmenneske. Men hendes dyretække gør god gavn, når de drager ud i selskab af heste, lamaer og hunde.

DR2

21:00  

FIFA VM 2022: Japan - Spanien, direkte
FIFA VM 2022: Japan - Spanien, direkte

22:30  

Jul på Vesterbro (1:24)
Jul på Vesterbro (1:24) - med Anders Matthesen. Danny kommer hjem fra fængslet, og hele familien Stardust er samlet til jul. Men er alting som det skal være? Sendt første gang 1.12.03.

22:45  

Ørnedræberne - Der er noget, der ikke stemmer (3:4)
Ørnedræberne - Der er noget, der ikke stemmer (3:4) En havørn er blevet skudt på Lolland, og Jens og Zissel må straks afsted, før geværløbet bliver koldt. Sagen skriver sig ind i en uhyggelig række af havørnedrab på Lolland, og særligt et af dem fanger deres interesse og peger dem mod det okkulte. På Landbohøjskolen gennemgår de obduktionen af den skudte havørn, og her bliver forrådnelsesprocessen pludselig interessant. De må tilbage til den oprindelig opgave på Tåsinge, for der er noget, der ikke helt stemmer.

23:15  

Bettingskandalen (6:6)
Bettingskandalen (6:6) Svensk dramaserie fra 2022. (Spelskandalen) Det trækker op til en bagvaskelsessag mod Expressens chefredaktør. Bosse er blevet indkaldt som vidne, og både Expressen og anklageren forsøger at sikre sig, at Bosse er på deres side. Hvordan skal han klare sig gennem retssagen uden selv at blive afsløret?

TVR
DR1

00:20  

Dommer John Deed (8)
Dommer John Deed (8) Engelsk dramaserie fra 2002. (Judge John Deed) Deed er dommer i en sag, hvor en ung advokat forsvarer sig selv og sine to søskende. De tre er anklaget for at have betalt en indbrudstyv for at myrde deres forældre. Samtidig genoptager Deed sin affære med Francesca Rochester. Han ved ikke, at Francesca måske har en skjult dagsorden. Deeds datter, Charlie, afslører, at hun er gravid, men far og datter er ikke enige om, hvad hun skal stille op.

01:50  

Gensyn med Brideshead
Gensyn med Brideshead Britisk drama fra 2008. (Brideshead Revisited) På universitetet i Oxford i 1925 bliver Charles Ryder ven med den unge, excentriske aristokrat Sebastian, søn af lord og lady Marchmain. Charles inviteres hjem til familiens storslåede gods, Brideshead, og snart er han og Sebastian uadskillelige. Charles forelsker sig i Sebastians søster, Julia, men noget truer med at komme imellem dem. Nemlig familien Marchmains stærke katolske tro. Medvirkende: Matthew Goode, Ben Whishaw, Hayley Atwell m.fl. Instruktion: Julian Jarrold.

03:55  

Kender Du Typen? - Med krogmodning bag lukket port
Kender Du Typen? - Med krogmodning bag lukket port Hvem er det, der beskriver sig selv som en bangebuks og som derfor er glad for at bo i et område, der ligger bag en lukket port? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en nybygget villa med et helt særligt køkken og direkte udsigt til Alssund i Sønderjylland. Vært: Anna Lin

DR2

00:00  

Verdens rigeste milliardærer: Ufattelig rigdom og magt
Verdens rigeste milliardærer: Ufattelig rigdom og magt Britisk dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Billionaires) Washington, 2007. En ung politiker, der kun har været senator i tre år, beslutter sig for at stille op som præsident. Barack Obama ved, at den nye iPhone, Google og sociale medier er vejen frem. Tech-giganterne skovler penge ind, og da de får øjnene op for deres egen indflydelse, begynder de at lave lobbyarbejde - og købe boliger - i Washington D.C. Men der er bump på vejen: Mark Zuckerberg må stå til ansvar for Facebooks skyggesider.

00:45  

Afghanistan - et såret land: Krigsherrernes land
Afghanistan - et såret land: Krigsherrernes land Dokumentar fra 2019. (Afghanistan - The Wounded Land) Som svar på terrorangrebet mod World Trade Center indleder USA i 2001 et voldsomt luftbombardement af Afghanistan, og efter ni ugers krig lykkes det at fjerne Taleban-styret. Da tropper fra historiens største militære koalition ankommer til landet for at sikre fred og genopbygning, får afghanerne i kort tid lov at drømme om en fremtid med fred og demokrati. Men deres forventninger skal igen blive knust. Få Afghanistans voldsomme historie fortalt af dem, der har været helt tæt på begivenhederne.

01:40  

Kvinder bag kameraet (12:14) Afsløring, erindringer og tid
Kvinder bag kameraet (12:14) Afsløring, erindringer og tid Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan viser dygtige filminstruktører afsløringer? Lisa Joy bruger kameraet hurtigt i Westworld, mens Lynne Ramsay langsomt overrasker i Undervejs. Film kan også være en slags hukommelse. F.eks. viser Petra Costas dokumentar Elena og Mary Lamberts Ondskabens kirkegård to forskellige måder at mindes. Alice Guy-Blanché og Chantal Akerman viser tidens gang i film, mens dokumentar og fiktion benytter sig af realtid og levetid.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, NOERREBRO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1201033945